Sümer Yılmaz Kocagöz Anaokulu
KONAK MH. KOCAGÖZ SK. NO.22 SÖKE/AYDIN

Eğitimde farklı yaklaşımla kurumumuzun adını en üst düzeye çıkarmak."

MİSYON

"Sümer Yılmaz Kocagöz Anaokulu ,çocukların gelişim düzeylerini temel alan , çocuk merkezli eğitim anlayışına sahip ve onların yeteneklerinin gelişmesini sağlayan,yaparak yaşayarak öğrenme yöntemini uygulayan kurumdur."

BAŞARILAR

Okulumuz temizliği ve hijyenik özelliğinden ötürü "Beyaz Bayrak" ödülüne sahiptir.Beslenme Dostu Okul Sertifikasına sahiptir.
Öğretim Şekli :İkili öğretim.

İkili öğretim.

Kalorifer (katı Yakıt)

İlçe merkezde. İl merkezine 45 km uzaklıkta.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okulumuz 407 m2 alana sahip olup, 107 m2 si bahçe olarak kullanılmaktadır. Taban alanı 300 m2 olup, bodrum katıyla birlikte 3 katlıdır. 5 adet derslik, 1 oyun salonu, mutfak, yemekhane, 1 rehberlik servisi odası, 1 müdür odası, 1 müdür yardımcısı odası ve depo bulunmaktadır. Katı yakıtla çalışan kalorifer sistemi ile ısıtma sağlanmaktadır. 1 adet oyun bahçesi mevcuttur.

Kontenjan Bilgileri

Okul Müdürü, Müdür Yardımcısı, 1 Rehber Öğretmen ve 8 Okul Öncesi Öğretmeni bulunmaktadır.

BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ-OKUL SAĞLIĞI